Ide

Påskehygge med pixel perler

pixel perler
Pixel perler er super hyggelige at sidde og nusse sammen om. Lav nøgleringe, køleskabsmagneter med påskemotiver eller påskeæg med de fleksible plader.

Det skal du bruge

Pixel perler og plader

Du kan få dem i både almindelig størrelse samt i en XL-version til de mindste

Køb pixel perler fra Pixelhobby.dk her

Annonce: 

(Reklame)

Jeg var imponeret over mine børn, da jeg første gang skulle prøve Pixel perler fra Pixelhobby.dk. Vi havde fået tilsendt en pakke med forskellige plader og perler, og Agnes på 8 år gik bare selv i gang med det. Jeg var optaget af et eller andet, og før jeg havde set mig om, havde hun lavet en fin nøglering.

Køb pixel perler fra Pixelhobby.dk her

pixel perler påske

Skal ikke stryges

Pixel perler fungerer på den måde, at man sætter små firkantede perler på en plade med "pigge" på. Så sidder perlerne helt fast, men man kan godt tage dem af, hvis man vil, og de falder ikke sådan lige af. Det er utrolig rart, at man ikke skal bekymre sig om børnenes færdige værker på pladen. Når de har sat perlerne på, bliver de der også.

Pixel perler bliver på pladerne og skal derfor heller ikke stryges. Det er jeg ret vild med, for jeg er elendig til at stryge perler. 

Min søn Albert på 6 år kom også hurtigt i gang med perlerne, og de har begge gået lidt til og fra det de sidste par uger, siden vi er blevet introduceret for de smarte perler. Min ældste på 8 år har mest fulgt de mønstre, der følger med de forskellige små pakker, man kan købe. Og Albert på 6 år har mest lavet sine egne mønstre. Begge dele er godt for dem, synes jeg. Det træner både finmotorikken og det matematiske, fordi man skal tælle og udregne hele tiden, hvor perlerne skal placeres med mindre man lægger pladerne oven på mønstret.

pixelperler

Der er også en XL-version af pixel perlerne til de mindste eller dem, der måske ikke er så tålmodige. Og dem kan man altså også lave virkelig fine ting ud af, synes jeg. Man bruger de samme plader til XL-perlerne, og så går det lidt hurtigere.

pixelperler påskeæg æg

Påskeæg på fleksible plader

Nu er det jo snart påske, så vi lavede også påskeæg på de fleksible plader. Dem kan man nemlig klippe eller skære i. Så der er faktisk utrolig mange muligheder med pixel perler fra Pixelhobby.dk. Det er sådan en hyggelig sysleting, som børn kan få flere timer til at gå med. Rigtig godt med et kreaprojekt at fordybe sig i.

pixelperler

Pixelhobby.dk har flere fine inspirationshæfter. Og det er godt at have lidt mønstre at læne sig op ad i begyndelsen. Herefter kan man kaste sig over de fleksible plader og kreere lige det, man vil. Jeg glæder mig i hvert fald til at lave endnu flere seje ting sammen med børnene ud af pixel perler. Jeg blev selv ret grebet af at sidde og sætte de bittesmå perler på. Det giver en ro, når hjernen har sådan et kreaprojekt at koncentrere sig om i stedet for alle mulige bekymringer, der ellers kan optage en i disse tider.

Køb pixel perler fra Pixelhobby.dk her

Sundt påskeæg med pixel perler

Giv evt. et sundt påskeæg fyldt med pixel perler til et barn, du holder af. De har mange forskellige sæt i forskellige prisklasser hos Pixelhobby.dk

Køb gavesæt med pixel perler hos Pixelhobby.dk her

pixelperler gavesæt

 

 

 

Annonce: