Ide

Mal og drej påskeæg til pynt

påskeæg, påske, maling, kreativ
Se farven løbe ned ad ægget, når du drejer på den smarte holder til æggemaling. Det vil ungerne elske. Prøv også de flotte matterede plastikæg, som er perfekte til vandfarve.

Det skal du bruge

Plastikæg med matteret overflade - Køb dem her

Holder til æg med pensel og vandfarve - Køb den her

Ekstra tynde posca-tuscher - Køb dem her

Ophæng til ægget - Køb dem her

Guldsnor - Køb det her

Matterede resinperler - Køb dem her

-------------

Alternativt kan du købe et stort eller et lille sæt til at dekorere æg med vandfarve

Køb lille sæt til ægdekoration her

Køb stort sæt til ægdekoration her

Annonce: 

(Artiklen indeholder affiliate links)

"Wauw, det er mega sjovt. Det er det flotteste påskeæg nogensinde."

Det udbrød min 7-årige datter i går, da jeg havde vist hende, hvordan vandfarven kunne løbe ned af påskeæggene, når vi satte dem i den smarte holder fra Creativ Company.

Idéen er ganske simpel, og når man bruger de lækre plastikæg med matteret overflade, er det virkelig nemt at få et flot resultat. Den blode matterede overflade gør nemlig, at æggene er super gode til vandfarve.

Når vandfarven var tør, dekorerede vi videre på ægget med Poscatusher.

påskeæg, påske, maling, kreativ

Sådan gør du

påskeæg, påske, maling, kreativ1. Mal med vandfarve på ægget. Penslen må gerne være rimelig våd, så malingen kan løbe ned ad ægget. Det er sjovt for børn at følge malingen, der laver sin helt egen bane rundt om ægget. Det er også sjovt at se malingen blande sig.

påskeæg, påske, maling, kreativ

2. Ægget skal vær helt tørt, før I går videre til at tegne med posca-tuscher på ægget. Vi brugte en hårtørrer til at tørre æggene med, inden vi gik videre til poscatuscherne.

påskeæg, påske, maling, kreativ

3. Herefter tegnede vi en hvid oval på ægget med Poscatusch, og så lavede vi forskellige dekorationer inde i cirklen. Her laver Agnes prikker i den.

påskeæg, påske, maling, kreativ

4. Når ægget er tørt, tager du det ud af holderen. Nu kan du sætte ophæng i ægget. Det er super nemt med plastikæggene fra Creativ Company. Der er nemlig udstanset i toppen, så du kan prikke en lille cirkel ud. Det giver plads til, at du kan komme en hægte ned i hullet. Rigtig smart. Desuden bliver ægget til et rasleæg, da den lille udstansede cirkel kommer ned i ægget. En lille ekstra bonus.

Vi satte en guldsnor i og satte flotte matterede resinperler på snoren.

Og så er ægget klar til at blive hængt op. 

påskeæg, påske, maling, kreativ

Vi havde en utrolig sjov søndag formiddag med at dekorere æg. Jeg er vild med den måde, vandfarven tørrer op på ægget. Det bliver virkelig flot. Der er utrolig mange nuancer i farverne. Så jeg kan kun anbefale jer, at I anskaffer jer disse æg. 

Agnes lavede også et æg, hvor hun malede med Poscatusch i striber, og det blev virkelig flot i overfladen på det bløde, matterede plastikæg.

påskeæg, påske, maling, kreativ

Der er forskellige muligheder i forhold til køb af æggene. Creativ Company har lavet to forskellige sæt - et stort og et lille. I disse sæt får du alt du skal bruge til at dekorere de smarte plastikæg med vandfarve.

Du kan også vælge at købe æggene for sig i en pakke med 12 stk. Jeg vil også anbefale at købe en æggeholder, hvor man kan dreje på ægget. Ellers kan det være svært at sidde med et æg og dekorere det.

Køb pakke med 12 matterede plastikæg her

Køb holder til æg her

Køb lille sæt til ægdekoration her

Køb stort sæt til ægdekoration her

påskeæg, påske, maling, kreativ

Annonce: