Ide

Lav gavemærker af børns juletegninger

Lav gavemærker af børns juletegninger
Få dit barn til at tegne juletegninger og upload dem til Ikastetiket.dk. De har nemlig et smart værktøj, hvor du nemt kan lave dine helt egne gavemærker med lige det motiv, du vil.

Annonce: 

(Annonce // samarbejde med Ikast Etiket)

Skal julegaverne være ekstra personlige i år? Så få Ikast Etiket til at printe gavemærker for dig med dit barns tegning på.

Jeg har personligt altid haft meget sjov ud af at pakke gaver ind hvert år til jul. Jeg elsker det bare det med at stå og pakke alle gaverne ind. Opfinde en ny signaturpynt til gaverne hvert år.

gavemærker børns juletegninger julegave

Og i år bliver det en fest med børnenes tegninger på gavemærkerne. Det er super nemt med et smart online værktøj, som du finder hos Ikast Etiket.

gavemærker børns juletegninger julegave

Sådan gør du

  • Først får du dit barn til at tegne nogle tegninger. Du kan også tegne nogen selv og gøre det til en hyggelig stund. Det er smartes at tegne på hvidt papir.
  • Scan nu tegningen ind eller tag et foto af tegningen, hvis du ikke har en scanner. Gem billedet på din computer.
  • På Ikastetiket.dk skal du nu bruge dette værktøj, der er en designer til papirklistermærker
  • Så bliver mærkerne printet på en papirkvalitet, der er nem at skrive på med kuglepen. Og det er jo smart, når det er gavemærker.
  • Her kan du indtaste om mærket skal være firkanet eller rundt og hvor stort det skal være. Jeg har lavet alle mine mærker 80mm i højden og 50mm i bredden.
  • Indtast også hvor mange mærker, du ønsker at bestille.
  • Nu trykker du på hjertet, hvor der står "billeder" nedenunder. Her uploader du et billede fra din computer.
  • Nu kan du vælge en anden baggrund end hvid, ved at trykke på "baggrund". Der er masser af forskellige farver og mønstre.
  • Nu sætter du teksten ind - fx kan du skrive "til" og "fra".
  • Til sidst trykker du på "Læg i kurv" og laver evt. flere mærker på samme måde eller betaler.

gavemærker børns juletegninger julegave

Design dine egne mærker med Ikast Etikets motiver

I stedet for at bruge tegninger, I selv har tegnet, kan du også bruge de motiver, der allerede er hos Ikast Etiket. Du gør det på samme måde bare uden at uploade et foto fra din egen computer. 

gavemærker børns juletegninger julegave

Der er virkelig mange sjove motiver i Ikast Etikets database og god mulighed for at vælge et motiv, der evt. passer til modtageren. Vi kender en, der er vild med mopsehunde, og jeg tænker, at hun skal have en gave med sådan et mærke. 

Design dine helt egne gavemærker hos Ikastetiket.dk

gavemærker børns juletegninger julegave

Annonce: