Nyhed

Velkommen til vores nye hjemmeside

Foto af hjemmesiden Kreativ med Ungerne
Vi har lanceret denne nye hjemmeside, så det bliver endnu lettere for forældre, pædagoger og legeonkler at få kreative ideer til sjov med ungerne.

Sjove ideer til børnefødselsdagen. Kreativ inspiration til skøre klippe-klistre-lege. Og masser af bud på, hvad modellervoksen kan blive til. Det er bare nogle få af de ideer, de 65.000 følgere af vores Facebook-side Kreativ med Ungerne har delt med hinanden.

Siden vi oprettede Facebook-siden Kreativ med Ungerne sidste år i september har modtagelsen været overvældende. Det var egentlig blot tænkt som hjælp til den virtuelle mødregruppe, jeg Christine (vores stifter) var  med i, men på kun tre uger fik vi over 50.000 likes. Siden da har vi nået over 66.000 følgere, og vi oplever et kæmpestort behov for at få inspiration og dele kreative ideer.

Her på den nye hjemmeside samler vi bedste ideer fra Facebook-siden, og vivil løbende publicere nye ideer her. En hjemmeside er nemlig et langt bedre medie til at gøre de mange ideer overskuelige, end Facebook er.

Vores Facebook-side har fungeret rigtigt godt til at publicere nye ideer, der nemt at nået ud til vores mange venner. Men på Facebook forsvinder en ide hurtigt igen, og det er ikke nemt at søge gamle ideer frem. Her fungerer hjemmesiden langt bedre, da vi her samler ideerne i en lettilgængelig database, som er let at søge i. Dermed bliver det meget nemmere at finde inspiration og ideer, når man har brug for det.