Ide

Vittigheder til madpakken

vittigheder til madpakken
Gør madpakken ekstra sjov og læg en ny vittighed i den hver dag. Her får du to ark med sjove børnejokes - lige til at printe ud.

Annonce: 

(Annonce)

Giv børnene et godt grin hver dag med en vittighed i madpakken, som de kan læse højt for deres klassekammerater. 

Her får du 20 vittigheder lige til at printe ud, klippe ud og komme med i madpakken. Så kan børnene slet ikke vente med, at det skal blive spisetid, og de kan læse dagens vittighed.

Print to ark med 20 vittigheder til madpakken ud her

vittigheder til madpakken

Blæk på abonnement

Tip: Hvis I printer meget i din familie - børnene til skole og kreasjov, og de voksne til arbejde - så vil jeg anbefale HPs smarte service, der hedder Instant Ink. Det er blæk på abonnement. 

Vi har det herhjemme, for vi printer meget. Og det er så rart at vide, at min printer aldrig løber tør for blæk. Når min printer er ved at løbe tør, sender HP blækpatroner min vej. Så betaler man blot et månedligt beløb, og man kan printe op til et vist antal sider. Det betyder ikke noget for prisen, om du printer en hel side med farveblæk eller blot sort/hvid tekst. En side er en side. Det er altså ret smart, og du kan spare en del på blæk med Instant Ink. 

Læs mere om Instant Ink her

vittigheder til madpakken

Bonus-idé til madpakken

Du kan også lægge andre typer sedler med i madpakken end vittigheder. Måske bare en lille sød besked fra mor, far eller den der laver madpakken. 

Og hjemmesiden HP Printables gør det ekstra nemt for dig at lave rigtig fine sedler. Herinde kan du nemlig printe nogle søde sedler med frugtmotiver ud og så skrive små beskeder i hånden på dem. 

Print frugtsedlerne ud på HP Printables her

Vittigheder til madpakken

PDF icon vittigheder_til_madpakken.pdf

Annonce: