Ide

Print din påskefest

print påskefest, kreativ, påske, påskefrokost
Hold en fantastisk påskefest med alt fra kaninmasker, pynt til cupcakes og påskebingo - alt sammen lige til at printe ud. Der er et hav af gratis skabeloner og pynt til påsken på i HP’s nye printunivers “Printables”.

Annonce: 

(Reklame)

HP har gjort det nemt for os, der vil holde en sjov påskefest for børnene. For de har lanceret et nyt printunivers, “Printables” hvor der ligger masser af skabeloner, pynt, aktiviteter og en masse andet for børn - alt sammen lige til at printe ud.

Jeg glæder mig rigtig meget til påske. For jeg vil overraske børnene med alt det fine påskepynt, jeg har printet ud printet ud inde på Printables. Jeg har printet påskeharemasker ud, foldet fine æsker til påskeæggene og gjort et spil påskebingo klar til vores hyggelige påskefest. 

Print pynt, aktiviteter og andet ud til din påskefest på Printables her

Blæk på abonnement

Og jeg har slet ikke bekymret mig for at løbe tør for blæk i min nye HP ENVY Pro 6432 printer. For med printeren har jeg fået blæk på abonnement. Det er en service HP har, der hedder Instant ink. Hvis min printer er ved at løbe tør for blæk, så sender den en besked til HP, og der bliver sendt en patron til mig. Super smart.

Læs mere om instant ink her 

HP’s påskeprints er lavet i nogle vildt søde designs. Der er også gode step-by-step-guides med alle idéerne. Jeg er virkelig imponeret over alt det indhold, der ligger derinde. Masser af ting at printe ud til påsken. Og endnu mere indhold til forår, sommer og resten af året. Alt sammen helt gratis.

Jeg er vildt glad for min nye HP ENVY Pro 6432 printer. Den printer virkelig flot ud. Ingen grimme blækstreger. Super flotte klare farver.

print påskefest, kreativ, påske, påskefrokost

Invitér påskeharen med til din påskefest

Påskeharemaskerne er virkelig søde, og utrolig nemme at lave. Jeg tænker, det kan være en hyggelig aktivitet sammen med børn. For de  kan selv bestemme, om påskeharerne skal have blomster eller butterfly på, og hvilken farve haren skal være.

Se her i videoen, hvordan du laver masken

Påskeharen med sine påskeæg

Skal I lave æggejagt, så er de her påskeharer virkelig søde. Du kan komme påskeæggene ned i den lille bakke, og så ser det ud som om, de holder påskeæggene.

Se her i videoen, hvordan du laver påskeharen

Du kan også bruge de søde påskeharer med påskeæg i som en præmie til den, der vinder påskebingo. Det kan du nemlig også printe ud på HP’s printunivers Printables. Det er helt klassisk bingo, bare med påskemotiver. Og så gælder det om at få en række eller hele pladen fuld først. Og dejligt med motiver, så helt små børn også kan være med.

Håber du får en rigtig god påske. Og tjek Printables ud. Det gør det super nemt for dig at holde en fantastisk påskefest for børnene.

God påske!

 

Annonce: