Ide

Juleophæng af låg fra sylteglas

Juleophæng af låg fra sylteglas
Pynt juletræet med fine juleophæng med små fine julemotiver. Jeg har lavet dem af låg fra sylteglas pyntet med pailletter, piberensere, silk clay og en masse andet. Alt sammen fra en rigtig fin kreativ julekasse fra CChobby.

Det skal du bruge

Den kreative kasse “Magisk jul” fra CChobby.dk - køb den her 

Den kreative kasse fra CChobby.dk fås i fire forskellige juletemaer, som alle er bygget op omkring det samme princip om leg, udforskning og kreativitet, men hvor farver og materialer varierer.

Metallåg fra syltetøjsglas (eller andre låg)

limpistol

Sort tusch

Juletræ af rundstokke - køb det her

Annonce: 

(Annonce // Samarbejde med CChobby.dk)

Når træet og hjemmet skal pyntes op til jul, så er det rigtig skønt med gode materialer. For med de rigtige inspirerende materialer, så bliver der sat rigtig godt gang i børnenes fantasi.

Jeg sad selv og hyggede mig med den kreative kasse “Magisk jul” fra CChobby.dk. Den er fyldt med alt muligt fint og glitrende til lige præcis en kreativ og magisk jul. Og så fandt jeg låg fra syltetøjsglas frem og hittede på de her juleophæng. De var rigtig sjove at lave, for man kan skabe lige præcis det motiv, man gerne vil have.

Køb den kreative kasse “Magisk jul” her

Juleophæng af låg fra sylteglas jul

juleophæng syltetøjslåg

Der er virkelig mange muligheder for at lave forskellige motiver med den kreative kasse - fx fine juletræer af glimmerpiberensere.

juleophæng syltetøjslåg

Sådan laver du juleophæng med snemand

  • Læg låget på bagsiden af det røde, skinnende Glanspapir og tegn rundt om. Klip ud så det bliver en lille smule mindre, end det du har tegnet. Lim det på indersiden af låget.
  • Sæt et rundt stykke mosgummi med glimmer oven på det røde Glanspapir.
  • Lav snemandens halstørklæde af en rød og en hvid piberenser, som du vikler rundt om hinanden. Lim halstørklædet på, og sæt et stykke rundt, hvidt mosgummi ovenpå til snemandens hoved.
  • Klip næsen af en guldfarvet stjerneformet paillet og lim næsen på snemandens hoved. 
  • Tegn øjne på hvidt papir og lim på snemandens hoved eller brug rulleøjne, som også er med i den kreative kasse “Magisk jul” fra CChobby.dk.
  • Tegn prikker til mund og knapper på snemanden med en sort tusch.
  • Lim en hvid piberenser på kanten af låget.
  • Lim pailletter på rundt i kanten oven på piberenseren.
  • Klip et stykke snor på ca. 15 cm. Lim den ene ende fast øverst på kanten af låget og den anden ende bag på låget.

juleophæng juletræ

Juletræ af rundstokke

Jeg har fået et utrolig fint saml-selv juletræ af rundstokke fra CChobby.dk. Det er helt enkelt, så det pynt man hænger på rigtig kan stråle og få opmærksomheden. Det er rigtig godt at have stående hele december, for når børnene laver pynt, så kan man løbende hænge det på det fine lille træ. Jeg er vild med det. 

Jeg fik lavet en masse andet nemt pynt udelukkende af materialer fra den kreative kasse “Magisk jul” og hængte det på rundstokke-træet. 

Og der er stadig masser af materialer tilbage i den kreative kasse, som jeg glæder mig til at hygge med sammen med børnene om i løbet af december.

Køb juletræ af rundstokke her

Køb den kreative kasse “Magisk jul” her

Den kreative kasse fra CChobby.dk fås i fire forskellige juletemaer, som alle er bygget op omkring det samme princip om leg, udforskning og kreativitet, men hvor farver og materialer varierer.

jule kreative boks

 

 

juleophæng juletræ

Annonce: