Ide

Barnedåb med tivoli-tema

ideer til barnedåb med tivolitema
Vi giver dig idéer til mad, pynt og bordkort til barnedåb med et sødt tivoli-tema.

Annonce: 

(Annonce)

Giv barnedåbsfesten et barnligt og legende tema med tivoli-stemning. Her får du idéer til mad, pynt og bordkort.

I centrum af denne fest er det flotte Pariserhjul til cupcakes fra Dream Party. Det vil være kronen på værket til din tivoli-fest.

Borddækning

Hos Dream Party har de SÅ mange søde ting, du kan dække dit barnedåbsbord med.

Jeg har her sat det flotte Pariser-hjul til cupcakes sammen med en fin prikket dug, servietter, muffinforme, kageflag, flotte sugerør i metallisk blå og fine papirfaner.

Det hele er fra Dream Partys webshop. Jeg havde en fest med at vælge produkterne.

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller andet, så gå ind på Dream Party. Der er virkelig mange søde produkter. Særligt alle deres cupcakestande er helt eventyrlige. Der er noget  til enhver temafest. Se dem her

Bordkort

Når der er barnedåb, må der gerne være en legende og barnlig stemning.

Jeg kan huske fra min egen barndom, at vi lavede flipflappere, hvor man kunne skrive forskellige ting indeni. Her har jeg lavet dem ud fra siderne af et magasin og brugt dem som bordkort. Du kan folde dem på to minutter. Se her, hvordan du gør.

Skriv navnet på gæsten på flip-flapperen. Har du tid, kan du evt. skrive små beskeder inden i. Du kan også skrive navnet på det lille barn, der er blevet døbt, og som I fejrer i dag.

Servér cupcakes i Pariserhjul

Bag cupcakes i de fine muffinforme fra Dream Party.

Jeg har her googlet mig til en lækker opskrift og lavet fint regnbueglasur ved at blande glasur i fire forskellige farver. Så har jeg  lagt glasuren i fire striber på et stykke film. Og så har jeg rullet det til en pølse helt forsigtigt. Jeg har så klippet hul i enden og kommet den i en sprøjtepose. Når du sprøjter det ud, danner farverne en flot regnbue-marmorering. Slut af med at pynte med et appelsinstykke og et fint kageflag fra Dream Party.

Fyld nu vognene på Pariserhjulet fra Dream Party op med cupcakes. Det vil helt sikkert vække opsigt blandt barnedåbsgæsterne med dette Pariserhjul. Og I vil have et evigt minde om festen med tivoli-tema. Cupcake-holderen kan nemt pakkes sammen og tages frem til barnets kommende fødselsdage.

Idéer til mad med tivoli-tema

Når du holder barnedåb med tivoli-tema, behøves det hele ikke at være så højtideligt. Derfor må maden også godt være lidt afslappet og lede tankerne hen på tivoli.

Her er lidt idéer til maden:

Hotdogs

Servér lav-selv-hotdogs med masser af forskellige toppings. Du kan måske selv bage hotdogbrødene, men ellers er det skam helt i orden med de færdigkøbte. De smager jo også godt.

Af toppings kan du tænke lidt i at lave måske tre forskellige varianter:

1. Den traditionelle med sennep, ketchup, remoulade, ristede løg, rå løg og agurkesalat. Du kan måske kaste dig ud i hjemmelavet remoulade og agurkesalat, hvis du har mod på det.

2. En mexikansk variant med guacemole, finthakkede tomater, finthakkede agurker og jalapenos.

3. En eksotisk variant med mango salsa, hvor du hakker mango fint og blander det med lime, frisk koriander, finthakket rødløg og lidt finthakket chili.

Popcorn med rosmarin og parmesan

Popcorn sætter helt klart også stemningen af tivoli. Prøv at servere en anderledes variant med rosmarin og parmesan. Man kunne sagtens servere dem som topping til en salat. Så skal du bare lade gæsterne selv komme dem på, så popcornene ikke står og bliver våde.

Se, hvordan du laver rosmarin popcorn her

Turbånd eller billet

Når du sender invitationerne ud til barnedåb, så send evt. et turbånd eller en billet med. Du kan evt. lave nogle søde turbånd eller billetter, hvor barnets navn står på.

Jeg håber, I kunne bruge idéerne, og at I får en rigtig dejlig barnedåb.

Måske vil du sammensætte dit eget tema til barnedåb? Start ud med at vælge en flot cupcakestand fra Dream Party. De har virkelig mange forskellige slags: Gyngehest, fuglebur, slotte, rumraket og meget andet.

Se de mange cupcake-stande her

Annonce: