Blogindlæg

YouTube-stjernen Diana lancerer ny mashup-dukke

love diana dukke frisør astronaut
Hun er 6 år og har over 75 millioner abonnenter på YouTube. Ukrainske Diana er for vild. Hun har netop lanceret sin egen serie af dukker, som nu kan købes i Danmark.

annonce: 

(Annonce)

Jeg har lige fået øjnene op for det vildeste fænomen på YouTube. Det er 6-årige Diana, som har sin egen YouTube-kanal, Kids Diana Show - den ligger på 3. pladsen over fleste visninger i HELE verden. Bare i januar 2021 havde hendes kanaler 4,3 milliarder visninger. Jeg er imponeret.

Dianas videoer handler om det, børn allerbedst kan lide, nemlig leg. Børnene og jeg morede os gevaldigt ved at sidde og se en masse af den ukrainske stjernes videoer. Man bliver fanget af de små plots, som udspiller sig i videoerne, hvor både hendes far, storebror og lillebror leger med.

Mashup-dukke kan skifte udklædning

Diana har nu lanceret sine egne mashup-dukker, som netop byder op til den form for leg, man kan opleve i videoerne. Dukkerne kan nu købes her i Danmark. Det sjove ved dem er, at de kan skifte udklædning. En dukke kan både være astronaut og frisør. En anden kan være superhelt og prinsesse. Og en tredje kan være havfrue og festudklædt.

Jeg synes, det er fedt at vise, at der er flere sider til dukker. Den er vild med at klæde sig ud - præcis som børn er vilde med at klæde sig ud. (Du kan se Diana lege med dukkerne 8 minutter inde i YouTube-videoen ovenfor.)

Diana, Princess of play

Mashup-dukkerne er 33 cm høje og har et bedårende udtryk i ansigtet. Der findes også en serie mindre dukker, der er 15 cm høje og som har forskellig udklædning som doktor, ballerina, superhelt og frisør.

Essensen af Diana er, at hun er ”Princess of play” og at fantasifuld leg kan findes overalt, især gennem sjov kreativitet. Diana elsker rollespil og demonstrerer, hvordan man kan blive lige den, man har lyst til, ved at klæde sig ud som dem. Hele molevitten kan opsummeres i ordene: Fantasi, leg, kreativitet, modighed og venskab.

Bliver en lille pige igen

Kids Diana Show viser, synes jeg, hvordan YouTube er en helt ny platform, hvor 6-årige piger pludselig kan blive de største stjerner. For det er jo børn, der er hendes seere. Og hvis jeg tænker på mig selv som 6 år, så ville jeg i hvert fald have elsket det her show. Og det drager mig stadig lidt her som voksen. Jeg bliver lidt en lille pige igen og får lyst til at kunne lege med alt mit 80’er-legetøj igen.

 

Annonce