Blogindlæg

Vi er vilde med Kreative Dage

kreative dage kreativ med ungerne
Vi havde nogle fantastiske dage på messen 'Kreative Dage' i Fredericia

annonce: 

Hold nu op, hvor var det nogle vilde dage, vi havde i weekenden, hvor der var 'Kreative Dage' i Fredericia. 

Vi havde fået lov at låne en bus af CC Hobby, og heri havde vi workshops for børnene og viste en masse af de bedste idéer frem. Det var virkelig skønt at møde jer, der kom forbi vores stand. 

Der var fyldt op ved bordet, hvor børnene bare var så kreative hele weekenden. Det er alt det hårde arbejde værd. At se hvordan de folder sig ud og elsker at sidde og modellere med foam clay, male og klippe-klistre. Det var de sødeste kommentarer, børnene kom med til os. Der var endda en pige, der sagde: "Det her er det hele værd." Det varmede virkelig mit hjerte.

Kreative Dage er bare det mest inspirerende sted. Der var ikke meget tid til at gå rundt på messen, fordi vi havde så travlt i bussen. Men hvis du ikke har oplevet messen, så tag til Fredericia næste efterår.

På billedet her har jeg været ved at pakke kasser ud i bussen i flere timer! Hard work!

Det er anden gang, at vi har en stand der, og bestemt ikke sidste gang. Det er jo benhårdt arbejde at skulle sætte en stand op og være der tre dage i træk + at sætte standen op og tage den ned. Men jeg vil bruge de samme ord, som pigen ved vores krea-bord: "Det er det hele værd." Det er så dejligt at møde folk, fortælle om idéer og inspirere hinanden. Jeg selv arbejder fuldtid ved TV2 for tiden, så der er rigeligt at se til. Christine har også hænderne fulde, da hun har en 4 uger gammel baby. Den lille Thea var med alle de tre dage i Fredericia. 

Vi havde også sammensat vores yndlingsmaterialer i bussen, og hvis du ikke besøgte vores stand, kan du her se, hvilke materialer, vi synes er gode til børn. Når du køber varer gennem nedenstående link går 10 % til Kreativ med Ungerne uden, at du kommer til at betale ekstra.

Se de gode materialer til børn her

Annonce