Blogindlæg

Smart skolestart med navnemærker

Der skal da navn på alle de fine nye skolesager. Og med de nye minilapper fra Identiketter kan helt små ting som blyant og viskelæder få navn på.

annonce: 

(Annonce)

Tænk, at det allerede er ved at være skolestart. Min egen datter skal til at gå i første klasse, og det er hun meget stolt af. Hun glæder sig helt vildt til at skulle i skole igen.

Derfor passede det os super godt, da navnemærkerne fra Identiketter kom med posten til os forleden dag. Og vi blev glade, da vi åbnede for  kuverten og fandt navnemærker i mini-format. Minilapperne er et helt nyt produkt, som Identiketter lige har lanceret. De passer helt perfekt i størrelsen (16 x 6 mm) til fx blyanter, viskelæder og blyantspidser. Skønt her til skolestart.

Køb minilapper fra Identiketter her

Vi har lige købt blyanter, drikkedunke og lidt andre skolesager, og så passer det jo perfekt med de nye mærker. Både nye og nogle af de gamle skolesager blev plastret til med de små, søde navnemærker fra Identiketter. Børn elsker bare at se deres navn på alle deres ting. Nu er Agnes godt klædt på til en god skolestart.

Jeg gætter på, at hendes nye skolebøger også vil få sig en minilap på, så alle kan se, at de tilhører Agnes.

Holder i vaske- og opvaskemaskinen

Minilapperne fra Identiketter klistres simpelthen bare på - de sidder fast på både plastik, stof og meget andet. De bliver siddende - både når de kommer i opvaskemaskinen og vaskemaskinen. Og du skal ikke til at stryge dem fast på tøjet som med andre typer navnemærker. Det er en kæmpe fordel.

Jeg har selv brugt navnemærker fra Identiketter i et halvt år nu, og jeg har bare været SÅ glad for dem. De ligger i skuffen og bliver faktisk allermest brugt til børnenes legetøj. Min Albert på 4 år har ofte legetøj med i børnehaven. I stedet for at skulle lede efter en permanent tusch for at skrive hans navn på legetøjet, beder jeg ham bare tage et klistermærke i skuffen, og så sætter han det selv på. Det synes han er ret sjovt.

Se Identiketters store udvalg af forskellige navnemærker her

Når børnene får nye sko og jakker, får de også altid et navnemærke på, inden de løber ud af døren i det nye tøj. Det er jo ærgerligt at miste et par helt nye vinterstøvler, fordi ens barn har sat dem et eller andet underligt sted eller et andet barn er kommet til at tage dem.

SE OGSÅ: Identiketter - få styr på børnetøjet

Køb minilapper fra Identiketter her

 

Annonce

Seneste blogindlæg