Blogindlæg

Skoletasker med overraskende detaljer

skoletaske, beckmann, kvalitet, god for ryggen
Vi er vilde med vores nye skoletasker fra Beckmann. Skånsomme på ryggen og mange fine, overraskende detaljer.

annonce: 

(Annonce)

Når det handler om kvalitet til børnene, er der en ting, jeg går særligt op i. Det er skoletasker, og at de sidder godt på barnets ryg. Det er så vigtigt med en ordentlig skoletaske.

Og jeg er vildt begejstret for børnenes nye skoletasker fra det norske mærke Beckmann. De rammer både det børnene vil have; smart design, og det mor vil have; at de sidder godt på ryggen.

Agnes og Albert fik selv lov til at vælge taskerne i Beckmanns shop. Agnes er 10 år og går i 3. klasse. Og der var lige tilpas bling til hende over den sorte taske med guld. Det er modellen Sport Junior, Black Gold.

Læs mere om tasken Sport Junior, Black Gold

Albert er 7 år og går i 0. klasse. Han blev smaskforelsket i den sjove alien, der er på tasker og penalhus i Galaxy-tasken med hele seks dele i et sæt. Så det sæt faldt hans valg på.

Læs mere om Galaxy-sættet med 6 dele her 

skoletaske, kvalitet, beckmann, god for ryggen, skolestart, 3. klasse, 10 år

Smart ny taske til en stor pige

Børnene var så spændte på at modtage taskerne, og de levede helt op til forventningerne. Agnes synes, hendes taske er så smart. Hendes gamle taske have kun ét rum, og denne har hele tre rum og to lommer i siden til fx drikkedunk. Så det er noget af en forbedring. 

Desuden har tasken hoftebælte, som man faktisk også kan tage af. Men jeg tænker, det er godt til at aflaste ryggen, så vi lader det sidde på. Der er også en strop henover brystet. Agnes var vildt overrasket over, hvor rummelig tasken er.

Taskesæt med de fedeste detaljer

Albert og jeg brugte lang tid sammen på at studere hans nye sæt, der består af hele seks dele: 

  • Skoletaske Active Air FLX
  • Gymnastik-/turrygsæk som kan fastgøres på rygsækken eller bruges separat
  • Et-lags penalhus med indhold fra kvalitetsleverandøren Lyra
  • Ovalt penalhus med god plads til alt du har brug for til skolearbejdet
  • Regnslag integreret i låget

skoletaske beckmann galaxy 0.klasse 7 år kvalitet

Penalhus, beckmann, galaxy, skolestart

Det er en lækker skoletaske, som virker rigtig god for ryggen. Der er en luftpude i ryggen, og så er der både hoftebælte og strop over brystet. Og lyner man en lynlås op i siden, bliver tasken større og kan rumme 25 liter i stedet for 20. 

beckmann, skolestart, buttons

Sjove buttons

En rigtig sjov detalje ved Alberts taskesæt er nogle fine buttons som følger med, og som man kan udskifte to steder på skoletasken samt på penalhuset. Det er bare sådan noget, som børn går op i. At de selv kan bestemme designet.

Beckmann er gået skridtet videre med de her buttons og har lavet en ekstra pakke, man kan købe, hvor barnet selv kan male sin egen button. 

Læs mere om de ekstra buttons her

skoletaske, skolestart, beckmann, 0. klasse, 7 år, kvalitet

Taske til bamsen

Der følger en lille taske med Galaxy-sættet, hvor barnet kan have sine buttons i. Den kan sættes fast på tasken. Den lille taske er samtidig en lille rygsæk, som passer til bamser. Og Albert var ved at falde bagover, da han fandt ud af det. Og straks skulle hans yndlingskanin have tasken på. Så sødt. Der er altså virkelig kræset for detaljerne i Beckmanns design her. Det kan vi li’.

beckmann, penalhus, 3-lags, kvalitet, lyra

3-lags-penalhus

Agnes har længe ønsket sig et tre-lags-penalhus. Så kan hun have plads til både tuscher, farveblyanter, linealer og alt det andet vigtige i penalhuset. Og sådan et fulgte også med fra Beckmann til os. Dejligt. 

Jeg blev rigtig glad for at se, at det er kvalitetsfarveblyanter, der følger med i Beckmanns penalhuse. Fra mærket Lyra. Det er gode blyanter, som farver godt og ikke nemt knækker. Vi har før købt penalhuse, hvor blyanterne, der fulgte med, var af skuffende kvalitet. Men her har Beckmann altså ikke sparet på noget. Blyanterne er desuden trekantede og gode for børnene at gribe om.

penalhus, beckmann, lyra, kvalitet, skolestart, 0. klasse

Der fulgte en sjov bogstavslineal med Agnes’s 3-lags-penalhus. Som man kan bruge til at skrive bogstaver med. Igen en sjov lille detalje, der viser, at Beckmann går op i og kender til børns krøllede hjerner. Jeg ville have elsket sådan en lineal i mit penalhus som barn.

Se de mange forskellige designs af 3-lags-penalhus fra Beckmann 

skolestart, madkasse, drikkedunk, beckmann

Madkasse og drikkedunk

Til sin stilfulde sorte taske fik Agnes et stilfuldt sæt med drikkedunk og madkasse. Dejligt med opdeling i madkassen, da Agnes før blot har haft en madkasse med et rum.

Se fine drikkedunke og madkasser til 3.-7. klasse

Så nu kan Agnes komme i skole med ny sej taske, madkasse, drikkedunk og penalhus. 

Og i Alberts Galaxy-sæt er der jo det hele. 

Varme anbefalinger af Beckmanns produkter her fra Line, Agnes og Albert fra Kreativ med Ungerne.

beckmann, skolestart, skolebørn, skolebarn, skoletaske, kvalitet

Annonce