Blogindlæg

ShuffleBooks er lige sagen!!

Shufflebooks
ShuffleBooks er lige sagen for børn og barnlige sjæle i alle aldre

annonce: 

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at prøve de fantastiske ShuffleBooks af. ShuffleBooks har længe været store i Norge, hvor der lige nu er 11 titler på markedet. Her i Danmark må vi indtil videre nøjes med 6 stk, men mon ikke de kommer?

De var dårligt nok kommet ind gennem døren, da datteren fandt plads til dem på reolen. Der var små sjove mænd på, så de måtte gerne komme ind på værelset.

De er fine og meget nemme at gå til, og vil passe ind i ethvert hjem. Og jeg synes de er intet mindre end fantastiske!! I bund og grund er det fint illustrerede kort, der hver har en lille sang, en aktivitet eller en tegnemåde på bagsiden. Så kan ungerne vælge det kort de gerne vil synge, den aktivitet de gerne vil lave, eller den tegning de gerne vil have mor eller far til at tegne! Eller, sådan er det herhjemme med min 2 årige, til de lidt større børn kan de jo selv tegne.
Jeg er selv helt forelsket i de fine illustrationer, det er lige til at blive i godt humør af.
Vi har indtil videre prøvet "Kom og syng med os - til de små"

og "Kom og leg med os - udendørsaktiviteter"

Især sangbogen var et hit, den blev sågar taget med i seng her til aften, og i stedet for godnat historie, sad min datter og trak sange op af bogen, kiggede indgående på billedet, og enten fik jeg den stukket i hånden, eller den blev lagt fint tilbage i æsken.
Men det er så dejligt nemt, det er tykke kort, så de kan tåle lidt, fantastiske illustrationer, og man interagerer meget mere, end når man sidder med en almindelig bog. Og ikke mindst, så er de jo fantastisk lette at tage med rundt!

Her er lidt billeder af de andre bøger, som vi ikke har fået prøvet endnu "Kom syng med os - til de store", "Kom syng med os - jul" og "Tegn med tal - dyr". Men jeg forudser mange dyr der skal tegnes lige om lidt...

Og i skal da heller ikke snydes for at se dem i brug. Ja, hvilken sang vi synger, kan i nok gætte jer til

Jeps, det er den meget farlige bjørn, der gemmer sig under sin dyne, mens den tager en lille lur.

Lola Jensen siger om Shufflebook: Kortene lægger ikke op til kunstige, stort og forkromet opsatte læringsplaner, bare ægte ærlig jordforbunden samværsmulighed. Og Jesper Juul udtaler: Fordi de er både til hænderne, til hjertet, til hjernen, til øjnene, til benene, til maven, til fantasien, til fællesskabet, til forældrene og lige til at lege med!

Der er ren kærlighed til ShuffleBook herfra. Og i kan læse meget mere om bøgerne her http://shufflebook.dk/

Produktet i dette indlæg er sponsoreret af ShuffleBooks, men alle holdninger og meninger om produktet er mine egne