Blogindlæg

Pynt tasken med reflekser og navnemærker

Bliv klar til efterårsmørket med fine reflekser fra Identiketter - lige til at klæbe på tasker og jakker. Husk også selvklæbende navnemærker på alle de nye jakker, sko og tasker.

annonce: 

(Annonce)

Måske har du købt en ny smart jakke eller taske til dit barn her efter sommerferien? Så han eller hun er klar til det nye år i børnehave eller skole. Har du tjekket, om der er reflekser på? Det er virkelig vigtigt, hvis du vil være sikker på, at bilerne kan se dit barn i mørket.

Hvis ikke der er reflekser på de nye indkøb, så kan du faktisk ret nemt selv sætte dem på. Og med selvklæbende reflekser fra Identiketter bliver tasken eller jakken faktisk ekstra pimpet.

Køb selvklæbende reflekser fra Identiketter her

Fleksible reflekser med søde motiver

Jeg faldt selv over to søde turtasker til Agnes og Albert, som går i skole og børnehave. Men de skulle lige gøres klar til efterårsmørket med reflekser - børnene skal kunne ses i mørket og helst fra flere vinkler på både jakke og sko. 

Så jeg bestilte fine selvklæbende reflekser med søde motiver fra Identiketter og satte dem simpelthen på tasken. De er dejlig fleksible i formen og sidder godt fast på mange typer materialer. Jeg tænker, at de er bedre end de klassiske reflekser med snor i, som nemlig nemt kan falde af, hvis de hænger fast i noget.

Der er mange forskellige reflekser hos Identiketter - både Spiderman, Hello Kitty og reflekser med Frost-tema.

Køb selvklæbende reflekser fra Identiketter her

Husk også navnemærker

Jeg ved også, hvor nemt mine børn kan glemme tasken på legepladsen eller fritidsordningen, og det vil da være super ærgerligt, hvis den bliver væk. Så da jeg så de fine navnemærker fra Identiketter, skulle de også lige med i bestillingen. 

Det er sjovt at sidde og vælge motiv, skrifttype, farve og baggrund - og jeg fik lavet nogle søde nogle med en ræv til Albert og en ugle til Agnes. Mærkerne er selvklæbende. Det er super smart - man klistrer dem blot i tøj, tasker, sko, madkasser, legetøj m.m. og så sidder de fast. Mærkerne holder til op til 60 graders vask og kan komme i opvaskemaskine også.

Så jeg tænker da, at der da en god chance for, at tasken ikke bliver væk nu, hvor børnenes fulde navne står i.

Bestil navnemærker fra Identiketter her

Annonce