Blogindlæg

Pynt op til jul med paptallerkner og kaffefiltre

REMA 1000 har udfordret mig til at lave julepynt ud af dagligvarer pyntet med REMA 1000’s flotte julekollektion. Det er blandt andet blevet til nissemors hus ud af en paptallerken.

annonce: 

(Reklame for REMA 1000)

Kan man lave julepynt ud af kaffefiltre, paptallerkner, Havrefras-æsken og en masse andre ting på supermarkedshylden? Det udfordrede REMA 1000 mig for nylig til, og jeg var da selvfølgelig helt kampklar.

Familien tog en tur i den lokale REMA 1000 i den lille landsby Esbønnerup tæt på, hvor vi bor, og scannede hylderne for gode materialer til julepynt.

Jeg var så heldig også at få en hel masse fra REMA 1000s flotte julekollektion med i kurven også, selvom det var en uges tid siden, og den altså først lander i butikkerne landet rundt her i uge 43 og 44. 

NIsser, glimmerlim og glansbilleder

Her i uge 43 er der mange søde DIY-sæt med nisser iblandt, som børnene vil elske. Og så kan du gøre julen dejlig funklende med et sæt med glimmerlim i otte farver. Der er også gode gammeldags kravlenisser og fine glansbilleder med engle og julemænd.

De næste par uger kan du se de forskellige idéer, som jeg har lavet ud af REMA 1000s varer. Jeg håber, at I vil hygge jer sammen om at lave dem - for julen er bare en skøn tid til at kreahygge sammen med børnene.

Den første idé kan du se allerede i dag, og det er nissemors hus her, som jeg har lavet ud af en paptallerken pyntet med farveblyanter og glimmerlim. Porcelænsnisserne (som du selv kan male) kan du købe i REMA 1000 i denne uge (uge 43).

Se hvordan du laver nissemors hus her

Annonce