Blogindlæg

PlayFoam sætter gang i fantasien

playfoam
Vi har leget med en sjov modelleringsmasse, der hedder PlayFoam.

annonce: 

Sponseret

Min datter Agnes (4 år) og jeg var meget spændte, da vi for et par uger siden fik tilsendt en stor pakke med noget meget farvestrålende noget, der hed PlayFoam fra Legeakademiet.dk

De farvestrålende bøtter gav os straks lyst til at undersøge, hvad der var indeni. Vi åbnede op for en af bøtterne og tog en blød og nupret masse ud, som var sjov at røre ved. Små klistrede kugler fik massen til at hænge sammen. Vi pakkede 6-7 forskellige farver op og gik straks i gang med at modellere. Agnes lavede små figurer af dem, som begyndte at snakke sammen.

Vi har lavet en lille video fra vores sjove leg med PlayFoam:

Tørrer aldrig ud

Vi gik i gang med at bygge på en bakke uden helt at vide, hvad det skulle blive til. En sø med huse omkring begyndte at dukke op af den klistrede masse, som er utrolig nem at arbejde med. Selvom den er klistret, klistrer den slet ikke til fingre eller bordplade. Faktisk kan man lege med den på et gulvtæppe, uden det klistrer fast eller laver mærker.

Det smarte ved PlayFoam er også, at det aldrig tørrer ud. Det gør selvfølgelig, at man ikke kan lave færdige figurer af det. Det er meningen, at man skal lege med det og hele tiden forme nye ting ud af det.

Bland farverne sammen

Efter vi havde bygget lidt med det, fik Agnes lyst til at blande det hele sammen til en pærevælling, og jeg gav hende lov. Lige så fine, som farverne er for sig, lige så flot bliver det, når de er blandet sammen. Man kan selvfølgelig ikke skille farverne fra hinanden, når de først er blandet sammen, så køber man en pakke med 20 stk i, er det nok en god idé at holde lidt af det tilbage, så man kan lave en gul strand og et blåt hav senere.

Agnes syntes, at de flotte sammenblandede pastelfarver lignede My Little Pony-land, så hendes ponyer flyttede ind, og vi lavede det også om til en hule, ponyerne kunne flytte ind i. Små af klumperne blev også til mad til ponyerne, og vi fik mange timer til at gå med vores PlayFoam-leg. Jeg har gemt nogle af pakkerne til, vi skal i sommerhus i juli.

Legeakademiet.dk kan du købe PlayFoam i pakker fra 4-20 stk. Pris fra 49 kr.

Køb PlayFoam her!

Blogindlægget er er en annonce.

Annonce