Blogindlæg

Magisk bog med indbygget 3D-verden

books and magic den lille havfrue
Oplev en magiske bog, hvor billederne i bogen bliver til 3D-animationer, når du ser på dem gennem en app i din telefon eller iPad. Så bliver de ellers stillestående tegninger levende - og det er virkelig sjovt at opleve, at man kan gå på opdagelse i billederne på en helt ny måde.

annonce: 

Sponseret

For nylig var jeg så heldig, at jeg fik lov til at opleve en virkelig magisk bog, som ikke er på markedet endnu.

Eventyret er Den Lille Havfrue, og en app på telefonen (eller en tablet) gør, at billederne bliver 3D og levende, når du ser på sigerne gennem kameraet på din telefon.

Jeg synes, det var vildt sjovt at opleve, hvordan billederne nærmest poppede op af bogen, og jeg kunne zoome helt ind på detaljer og selv styre vinklen, når jeg bevægede telefonen

Det er ret svært helt at forklare, hvor fedt det er, men videoen her nedenfor giver lidt af fornemmelsen.

Kommer snart til salg

Bogen er som sagt ikke på markedet endnu, men I kan godt begynde at glæde jer, for den er planlagt til at komme til salg i foråret 2016.

(Redigering: Bogen er netop kommet til salg og I kan købe den nu!) 

Køb bogen her

Gammel klassiker i moderne klæder

Jeg tror virkelig, at en bog som denne kan give børn en interesse for eventyret om Den Lille Havfrue.

Der er forskellige spil og opgaver i app’en, og når de ser det flotte skib og den lille havfrue, der svømmer rundt i havet, vil de sikkert blive nysgerrige på historien.

Det er en moderne måde at fortælle den klassiske historie, og det er bare super vigtigt, at vi holder fast i H.C. Andersen fine fortællinger.

Unik og fantasifuld

Der bliver virkelig kælet for detaljerne i de flotte billeder i bogen.

Der er brugt den originale tekst af H.C. Andersen, og derfor er den lille havfrue fx lyshåret - og ikke rødhåret som i den berømte tegnefilm.

Tekst, billeder og brug af moderne teknologi går op i en højere enhed og giver tilsammen en helt unik og fantasifuld læseoplevelse.

 

Blogindlægget er en annonce

 

Køb materialer til at lave en fin havfrue, skilpadde og søhest (reklamelink)

Annonce