Blogindlæg

Krea-året 2014

Mor og datter er kreative
Krea-weeend, ny hjemmeside og krea-messe er bare nogle af de ting, Kreativ med Ungerne har fået på benene i 2014.

annonce: 

Jeg sidder netop og kigger billeder igennem fra det sidste års tid. Og hold nu op, hvor har Christine og jeg haft travlt i 2014. Jeg har jo selv været på barsel meget af tiden, da jeg fødte Albert i december 2013. Det var jo som højgravid, at jeg stødte på Kreativ med Ungerne på Facebook, og straks kontaktede Christine for at spørge, om jeg måtte være med i det spændende projekt, som mest af alt startede som et tilfælde. Der stod jeg med et drømmeprojekt i hænderne og samtidig en fødsel lige om hjørnet. Men utroligt nok har vi nået så vildt meget her i 2014, og jeg har bare heller ikke kunnet slippe Kreativ med Ungerne under min barsel. Det har været super sjovt.

Krea-weeend

Et af højdepunkterne i 2014 var da vi i august holdt krea-weekend på Storebælt Camping i Korsør. Jeg har aldrig prøvet at holde workshops med børn før, så jeg var meget spændt på det. Heldigvis gik det hele super godt. Forældre og børn hyggede sig og nød bare at boltre sig i alle de materialer, vi havde gjort tilgængelige. Vi havde en workshop om genbrug, en med aftryk og en med naturens materialer. Det var så vildt at opleve, hvor fantasifulde børn er, og hvor lidt der skal til for at de slår sig løs. Jeg har selvfølgelig oplevet det herhjemme med min nu 3-årige datter, men at opleve det med så mange børn på én gang var bare super fedt!

Ny hjemmeside

I september kunne vi så åbne op for vores nye hjemmeside, som du jo sidder og læser dette blogindlæg på. Vi startede hjemmesiden for at give jer en mere overskuelig måde at gemme alle idéerne på i stedet for, at de ligger på Facebook, hvor det kan være svært at finde de gamle idéer. Siden her har været meget besøgt, og vi får heldigvis stadig mange idéer sendt ind fra jer. Bliv endelig ved med det. Se hvordan du sender ideer ind her. 

Krea-messe

2014 blev også året, hvor jeg var også første gang var med på en messestand, og det er bestemt ikke sidste gang. Vi blev inviteret med på Kreative Dage til at have en stand på deres messe i oktober i Fredericia. Jeg havde bare glædet mig så meget til at komme til det. Det var ekstra vildt, fordi det var første gang, jeg var væk fra Albert, der her var knap 1 år. Det blev til to nætter på hotel, og det var jo nærmest helt som luksus at kunne sove igennem uden en lille baby. Og det var bare så fedt at møde så mange mennesker, der både kendte og ikke kendte Kreativ med Ungerne. Vi havde fyldt en reol med alle mulige eksempler på kreative idéer - mange af dem er jo nogle, vi har fået sendt og så derefter selv lavet. Børnene kunne også sidde og klippeklistre og lave julepynt af pasta. Det syntes de var vældig sjovt - specielt pastajulepynten, der involverede en limpistol.

2015

Christine og jeg mødes jævnligt, og hver gang drømmer vi om alle de fede ting, vi kunne lave for jer. Vi har mange nye projekter på tapetet, som du vil komme til at opleve fra os her i 2015. Vi skal nok snart løfte sløret for nogle af dem. Er der noget, du godt kunne tænke dig at opleve i forbindelse med Kreativ med Ungerne i 2015? Workshops, ting her på hjemmesiden eller andet? Skriv det i en kommentar her neden for eller send os en mail på post@kreativmedungerne.dk - du kan også fange os på Facebook og Instagram.

Annonce