Blogindlæg

Identiketter: Få styr på børnetøjet

Giv børnetøjet et personligt præg med søde navnemærker lige til at klistre på - du skal ikke engang stryge dem. Så er der også mindre risiko for, at det bliver væk i vuggestuen, børnehaven eller skolen.

annonce: 

(Annonce)

Oplever du også vanter, der bliver væk i børnehaven? Eller har du købt de vinterstøvler til dit barn, som alle de andre børn i børnehaven også har?

Vil du gøre det nemmere for børnene, pædagogerne og dig selv at have styr på tøj, sko og andet udstyr? Så prøv de nemme navnemærker fra Identiketter. Disse smarte navnemærker er flotte og lige til at klistre på - og jeg er sikker på, at dit børn vil elske at have et navneskilt i tøjet med fx Mumitrolden på.

Se Identiketters flotte udvalg af navnemærker her

Navnemærker i stedet for tuscher

Jeg har selv en dreng, Albert, på 4 år. For ham er der altså andre ting i hovedet end at skulle have styr på sit tøj i børnehaven. Det ærgrer mig for eksempel, når en vante forsvinder - der er jo ikke meget ved en enlig luffe, som savner sin makker.

Jeg var derfor på jagt efter en nem løsning, der kunne få styr på Alberts tøj.

Jeg har tidligere blot skrevet hans navn i nakken af tøjet og skoene med en tusch. Men hvad så, når skoene er sorte indeni? Så må man til at skrive på sålen, og det ser ikke så pænt ud og går nemt af.

Søde Mumi-mærker fra Identiketter

Jeg faldt pladask for de søde Mumi-mærker, som Identiketter for nylig har lanceret. Børnene og jeg er i forvejen vilde med Mumi-universet og har kopper, bamser, bøger og meget andet med Mumitroldene.

Og da det gik op for mig, at jeg bare skulle klistre dem på - slet ikke i gang med strygejernet - var lykken gjort. Det kunne da ikke være nemmere. 

Har tøjet et vaskemærke, anbefaler Identiketter, at man sætter mærket fast her, da det holder bedst i vask.

Mærker til det dyrebare hjemmestrik

Albert har både en strikkende farmor og mormor - så han har så mange flotte trøjer og søde hæklede tøjdyr, som ville være rigtig ærgerlige at miste. De skal alle have navnemærker i nakken.

Identiketter anbefaler, at man fæstner mærkerne på vaskeanvisningen i tøjet. Men med hjemmestrik er der jo ikke nogen vaskeanvisning. Heldigvis hæfter mærkerne også fint på både uld- og bomuldstrøjer og holder til at blive vasket. Jeg har testet det. Man kan godt rykke mærket af en uldtrøje, hvis man virkelig vil.  Så har tøjet vaskeanvisningsmærke, er det bedst at sætte det på det.

Identiketters navnemærker skal sidde i 24 timer og have lov til at hæfte ordentligt fast, inden man vasker tøjet. Det kan derefter vaskes ved op til 60 grader. Har tøjet et vaskemærke, anbefaler Identiketter, at man sætter mærket fast her, da det holder bedst i vask.

Bestem selv tekst og motiv

Du kan helt selv bestemme teksten på navnemærkerne, når du bestiller dem.

Jeg valgte at skrive Alberts fulde navn, da der er en anden Albert i Alberts børnehave  - endda med samme forbogstav i efternavnet. Så det ville stadig skabe forvirring med Albert H. Tænk lidt over det, når du vælger teksten.

Du kan vælge i mellem rigtig mange motiver - lige fra forskellige Disney-figurer til Spiderman og Hello Kitty. Og så selvfølgelig de fine Mumi-mærker.

Det er utrolig nemt at designe sit eget mærke. Man vælger først motivet, og så skriver man teksten. Alberts fulde navn er på hele 19 bogstaver, og det var der fint plads til.

Se Identiketters flotte udvalg af navnemærker her

Navnemærker der pynter

Alt i alt synes jeg, at det er så dejligt ikke at skulle skrive med tusch i Alberts tøj mere. Det blev altså bare ikke ret pænt. Nu er det en hel fornøjelse at sætte de fine Mumi-mærker i Alberts tøj. Jeg synes virkelig, at det pynter på tøjet.

Og nu kan Albert selv kende sit tøj i børnehaven. Han skal bare gå efter det med Mumi-troldene på. Ja, det er da lige indtil andre forældre får samme idé med at bestille Mumi-navnemærker fra Identiketter. Det kunne jeg nemlig sagtens forestille mig. Men så kan pædagogerne da heldigvis læse barnets navn.

Se Identiketters flotte udvalg af navnemærker her

 

Annonce