Blogindlæg

Fe haver

Eventyr er fantastiske, og kan man lave eventyr i sin egen baghave eller gård, er det endnu mere fantastisk. For hvem mon bor bag den brune dør?

annonce: 

Jeg har siden jeg var meget lille, haft en kæmpe fascination af feer. Eller faktisk i det hele taget vingede væsner, for det er nu også sommerfugle, guldsmede osv. MEN! Min kærlighed til feer, har jeg fået givet videre til Tullepigen. Hun elsker når hendes lille fe har været på besøg, og lagt en lille gave i vindueskarmen. Shhh, det er faktisk bare vitamin piller feen kommer med. Men det er så hyggeligt at se hendes begejstring.

Men! Nu er vejret jo blevet rigtig godt, og Tullepigen er blevet så stor som hun er, så nu var det på tide at feerne rent faktisk flyttede fysisk ind. Vi bor desværre i en lejlighed på 3 sal, så har ikke lige nogen stor grøn have de kan bo i. Men løsningen var da lige til! Feerne er flyttet ind hos mormor og morfar, i deres have. Vi er nemlig så heldige at mormor og morfar bor 900 meter fra os, så vi kommer ofte på besøg.
 

Sådan ser det ud i haven. Den ene er sat på en lille træde stub, den anden på husets facade og den tredje på et højbed. Har bare sat dem fast med tape på bagsiden, men skal have fundet ud af noget andet, for tapen holder ikke.

Og synes selvfølgelig også at i skal have mulighed for at lave fe døre! Så har lavet et par skabeloner til at printe ud.

Så er de lige til at gemme på computeren, indsætte i et word dokument, ændre størrelsen så den passer med det du vil have, og så print den ud på et stykke karton. Jeg brugte brun, hvid og grå karton.
Når de er printet pynter man dem f.eks med klistermærker. Og så skal de lamineres. Desværre kan en plastiklomme ikke bruges her, da fugten vil kunne trænge igennem. Men tager man fe dørene med ind om aftenen, så burde man godt kunne nøjes med en plastiklomme.

Dørene bragte stor lykke, og vi snakkede længe om hvem der boede hvor. Tullepigen konstaterede at det måtte være en prinsesse der boede i den hvide, for der var glimmer på døren.