Blogindlæg

En inspirerende uge med Mambenos madplaner

Jeg har prøvet Mambenos madplaner i en uge og har fået en helt ny lyst til at lave mad og glæder mig til at planlægge næste uge.

annonce: 

Sponseret

IPad’en har været min tro følgesvend hele ugen i køkkenet. For jeg har prøvet Mambenos madplaner, og ved et simpelt tryk har jeg fået dagens opskrift op på skærmen. Det har været dejligt at servere god mad for familien hele ugen.

Prøv Mambenos madplaner - den første måned er gratis!

Befriende at alt er planlagt

Jeg startede ugen ud med at justere lidt på Mambenos madplan. Der var en aften,hvor vi skulle spise hos svigermor, så jeg rokerede lige lidt rundt i opskrifterne. Men ellers kan man bare tage madplanen, som den er. Der er nemlig noget befriende ved ikke selv at skulle finde på. Dejligt at Mambeno vil gøre det for en.

Indkøbene foregik på nettet søndag aften, og mandag fik jeg varerne leveret. Det er virkelig rart at have indkøb til hele ugen i køleskabet. Det har givet mere tid i hverdagen, at vi ikke lige har skullet købe ind efter børnene er hentet fra børnehaven.

Læs mit første blogindlæg om Mambeno: Så nemt er det at handle ind med Mambenos madplaner

Tænker først på madlavning kl. 17

Jeg har faktisk ikke skulle tænke over, hvad vi skulle have at spise andet end søndag aften, når jeg lagde madplanen. Mambenos madplaner laver en overskuelig indkøbsliste ud fra den madplan der lægges. Det tog ca. en time med at lægge madplan og købe ind på nettet. Så kunne jeg slippe bekymringerne om mad helt og først tænke på det, når jeg kl. 17 greb min iPad og fulgte dagens opskrift.

Mængderne justeres

Jeg havde indstillet opskrifterne til at være til to voksne og to børn. Mine børn er 2 og 5 år, og jeg tror godt, at jeg kunne have nøjes med at indstille opskrifterne til to voksne og et barn. På den anden side, synes jeg, at det er rart med rester til min eller min mands madpakke.

Godt at prøve nyt

Vi har været igennem mange lækre retter i ugen så som tundeller, sataykylling og risotto. Det var virkelig rart at prøve så mange nye retter. Det er også spændende for børn at prøve nye ting. Yndlingsretten var helt klart kyllingesatays med ris og virkelig lækker melonsalat. Kyllingen var sat på spyd, og hvad er det lige med børn og spyd? De elsker det altid.

Læs mit andet blogindlæg om Mambeno: Ingen panik når huskokken er væk - Mambenos madplan redder mig

Glæder mig til næste uge

Efter en uge med Mambenos madplaner glæder jeg mig bare til at lave madplanen for næste uge. Den ser i hvert fald lækker ud. Den byder på bl.a. græske deller og flæskestegssandwich. Mums!

Prøv Mambenos madplaner - den første måned er gratis!

Tid til at være kreativ med ungerne

Det gode ved at lave madplan for ugen er, at man får mere tid i hverdagen. Og den tid vil vi jo her på Kreativ med Ungerne anbefale, at man bruger til lige præcis at være KREATIV MED UNGERNE.

Blogindlægget er en annonce

Annonce