Blogindlæg

Byg nemt dit eget dukkehus med DollsWalls

Med DollsWalls kan man bygge sit eget dukkehus op af papvægge. Der er så mange muligheder i produktet, der sætter gang i hjernen og fantasien.

annonce: 

Sponseret

Et dukkehus, du helt selv har bygget - det lyder svært, men det er det faktisk ikke, når man har DollsWalls ved hånden. Jeg prøvede produktet af sammen med min knap 5-årige datter, og vi fik mange dage til at gå med at bygge og indrette og bygge om og indrette.

Der er flere forskellige sæt fra DollsWalls - vi prøvede modellen Maxi Dreamhouse, hvor der følger fire farver vægge, samlebeslag, møbler til spisestue, stue og soveværelse og to dukker med i sættet. Pappet er af en virkelig tyk og holdbar kvalitet, som ligger tungt i hånden. Det går ikke lige i stykker. (Lillebror på to år fik fingrene i det et par gange, og det kunne det sagtens holde til).

Køb dit DollsWalls Maxi Dreamhouse og andre DollsWalls-produkter her

Vi kom først til at vende væggene forkert (de skal stå på højkant). Men sådan er det når man er ivrig - vi gik bare i gang uden at kigge ordentligt på det.

Vi byggede først huset ved bordet. Agnes bestemte hvor vinduer og døre skulle være og hvor store rummene skulle være. Jeg stod i starten for at sætte det sammen med samlebeslag, da jeg tænkte, at Agnes lige skulle se teknikken (som er nem for en voksen). Jeg var lige væk et øjeblik, og da jeg kom tilbage havde Agnes selv bygget et rum til huset - skønt at se - det er virkelig et lærerigt produkt.

Da huset var færdigt, flyttede vi det ned på gulvet og begyndte at indrette med møblerne. Hjernen kommer lidt på arbejde, når man skal bygge møblerne, og det tænker jeg er rigtig godt for særligt lidt større børn (DollsWalls anbefales til 5-10-årige). Der er udførlige instruktioner med, og det er spændende at sætte papstykkerne sammen med beslagene til fine dukkemøbler. Man kan vælge farve på møblet, da fx sengen er lilla på den ene side og turkis på den anden - dejlig detalje, som bare lige gør produktet ekstra lækkert.

Der følger to dukker - en mand og en dame - med sættet. Man kan lave dem i en siddende eller stående position ved at skifte beslagene. Igen en detalje, som gør det sjovt for børnene, at dukkerne kan sidde i sofaen og ligge i sengen.

Se lige den lille video, vi fik lavet. Den viser meget godt, hvor sjovt DollsWalls er:

Vi havde dukkehuset stående fremme en uges tid, hvor Agnes gik til og fra det, vi byggede lidt om og legede lidt med det. Det fylder en del, men det er også det, der gør det sjovt at lege med. Og så kan man nemt pakke det sammen i kassen igen, når man har leget med det. Det fylder ikke meget, og man kunne sagtens tage det med på ferie også. Jeg tror i hvert fald ikke, der går længe, før vi tager vores DollsWalls frem igen.

Køb dit DollsWalls Maxi Dreamhouse og andre DollsWalls-produkter her

Blogindlægget er en annonce

Annonce