Blogindlæg

Åbent kreaværksted for børn hver søndag i Lyngby

makit villa vi
Kom til kreaworkshop hos Makit i Villa Vi i Lyngby. Her er åbent værksted for børn hver søndag. Når du er tilmeldt, kan du komme, når det passer dig mellem kl. 10-13.

annonce: 

Jeg blev helt vildt begejstret, da jeg for en måneds tid siden blev spurgt, om jeg ville være en del af et nyt kreafællesskab i Lyngby. Det er hos Makit i Villa Vi i Lyngby, og her kan man komme til kreative workshops sammen med andre kreative sjæle. Jeg skal stå for det kreative værksted, som er åbent hver søndag fra kl. 10-13. Her kan børn og voksne komme forbi til en hyggelig kreastund. 

Tilmeld søndags-værkstedet for børn her

Se alle Makit workshops her (akvarelmaling, papmaché, læder og meget andet)

I baglokaler i ny kunsthåndværker-butik

Det er et super fint sted, hvor de kreative workshops afholdes. Det er tre seje kvinder, som står bag konceptet. Elisabeth og Annika har købt villaen, der før husede Lyngby Teknik (og derfor er der en masse lækkert retro-design inden i, som er bibevaret). Og så står Signe for hele workshopdelen.

I forlokalerne er der en kunsthåndværkerbutik, hvor du kan købe lokalt kunsthåndværk samt nyde en takeaway-kaffe eller -te. Og i baglokalerne er der workshops. Jeg er vild med de lokaler, fordi der er bibevaret en masse fra den gamle butik, som har ligget der i rigtig mange år. Jeg er vild med sådan noget.

Programmet for mine workshops ligger fast og du kan de kommende søndage frem til jul lave drager med skattekister, kastaniefolk, monstre i bur (til halloween), collagefigurer, honningkagemænd og julegaver af genbrugsmaterialer. I det hele taget er der fokus på genbrug til mine workshops. Jeg er der selv seks ud af de 16 søndage frem til jul, og på de andre søndage er der dygtigt personale, som er sat ind i mine workshops.

Tilmeld dig søndagsværkstedet for børn her

Det vil Makit med sine workshops

  • INSPIRERE..... til nogle hyggelige timer i godt selskab, til kreativitet, til at fortsætte derhjemme og måske hvem ved - inspirere til en ny hobby.
  • STØTTE.....  den kreative branche i Danmark - kunstnere, designere, kunsthåndværkere og små special butiker som sælger kreative materialer.
  • GIVE DIG muligheden for hygge, inspiration og udfoldelse i et kreativt rum via vores  variede udvalg af workshops.  For at sikre dig den bedste og mest inspirerende oplevelse, er det designeren, kunsthåndværkeren eller kunsteneren selv som underviser....
  •  BEKYMRE sig..... om miljøet, og bruger derfor hvor det er muligt genbrugsmaterialer. Hvis du har nogle kreative/hobby materialer, du ikke skal bruge mere. Så skriv, så kommer vi meget gerne og henter dem.

 

Annonce