Blogindlæg

3 grunde til du skal ud i naturen med dit barn

Vi er så heldige, at have sundhedsplejerske og børnesundhedsvejleder Anette Straadt som gæsteblogger her på Kreativ med Ungerne. Hun fortæller her i videoen om 3 grunde til at naturoplevelser er sunde for børn. + Du får en gratis E-bog med Anettes madpakkeopskrifter.

annonce: 

Det er super sundt for dine børn at komme ud i naturen og mærke jord, blade, regnorme og andet. Og så er naturen jo et skatkammer af kreamaterialer, som du kan tage med hjem og lave fine ting af.

Skrevet af gæsteblogger: Sundhedsplejerske og Børnesundhedsvejleder Anette Straadt

Vidste du, at når du tager på tur ud i naturen med dine børn, så sker der magiske ting i dit barns immunforsvar?

Dit barns immunforsvar er den vigtige del af dit barns krop, der sørger for at kroppen kan bekæmpe sygdomsfremkaldende bakterier og vira, når de kommer for tæt på, så dit barn bliver rask igen. 

Der sidder blandt andet forsvarstropper fra dit barns immunsystem i slimhinderne i næsen, i munden, i lungerne og i tarmen. De er afhængige af, at slimhinderne er sunde og at kroppen er godt tanker op med vitaminer, mineraler fra sund mad og livsstil. 

50+ kreative idéer med naturmaterialer

Immunforsvar skal lære at kende forskel

Men immunforsvaret skal ikke bekæmpe ALT fremmed det møder. Det skal også helst kunne kende forskel på farlige bakterier og ufarlige stoffer som hundeskæl og birkepollen. 

Ude i naturen bliver dit barns immunforsvar hjulpet til begge dele. Både til at være klar til at bekæmpe uønskede gæster. Og samtidig til at blive afbalanceret, så det ikke overreagerer med f.eks. allergi og/eller eksem.  

I videoen herunder kan du se mere om, hvordan turen i naturen hjælper dit barns immunforsvar. 

Gratis E-bog med madpakkeopskrifter

Du får også en skøn e-bog med madpakke-opskrifter der er lavet til en hyggelig tur i skoven, parken eller hvad med en dejlig picnic i haven? Opskrifterne er fyldt med sundhed og næring til din familie og så smager de samtidig lækkert.

Download gratis E-bog med madpakkeopskrifter her

Styrk din families immunforsvar

Hvis du har lyst til mere viden og inspiration til at styrke dit barns sundhed indefra, så har jeg en gratis Facebookgruppe, hvor der er masser af inspiration at hente.

Vær med i den gratisk Facebookgruppe "Støt din families immunforsvar"

Her finder du blandt lækre morgenmadsopskrifter på: Lagkage til morgenmad, Æbleridder og Softice til morgenmad.

Rigtig god fornøjelse

Anette Straadt

Sundhedsplejerske og Børnesundhedsvejleder

Om Anette Straadt

Er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske,  og kostterapeut og har mere end 19 års professionel erfaring i at arbejde med børn og sundhed.

Hun har selv tre børn, Maja, Asbjørn og Linus, som er født i 2003, 2006 og 2010.

Hun har nørdet i børns naturlige sundhed via uddannelser, kurser, forskning og meget mere siden 2007.