Blogindlæg

Nussetæppe med hele familien

Tag hele familien med på sofaen med den perfekte julegave, dit eget fototæppe fra Dinfotogave.dk

annonce: 

Sponsoreret

"Øj, mor! Se lige, hvor var jeg sød! Og se mor, det er oldemor og oldefar! Og Alexander" udbryder min datter lykkeligt, da hun ser, hvad det er, hun lige har pakket op.

Straks springer hun op i sofaen og pakker sig ind i tæppet, for det er pludselig blevet meget koldt i vores lejlighed.

Vi har netop modtaget det fine tæppe, som vi har bestilt hos Dinfotogave.dk. Det er fuld af billeder af alle de mennesker, der betyder allermest for min datter, så ikke så mærkeligt, at hun er vild med det.

Bestil dit eget tæppe med fotos på hos Dinfotogave.dk (fra 295 kr.)

Med eller uden pels

Det tæppe, vi har fået ind ad døren, er et såkaldt polartæppe, og som min pige så fint sagde det "det er så dejlig varmt, for der er pels på den ene side". Pelsen er jo selvfølgelig ikke ægte pels, men tykt og blødt er det. Og dejlig varmt.

Det findes også i en fleecetæppe-udgave, og i MANGE forskellige størrelser - fra helt lille, der passer til barnevognen eller hundekurven og helt op i sengetæppestørrelse.

Jeg har valgt at lave et tæppe  med hele familien på, så mine piger altid kan kigge på mormor, bedstemor eller dem selv. Og så valgte vi sort/hvide billeder og grå baggrund, men det bestemmer man helt selv. Man kan sågar pynte billederne med en masse clip art figurer, der passer til enhver lejlighed.

Det er ikke kun tæpper

Det er ikke kun tæpper, man kan få hos Dinfotogave.dk nej nej, det er meget mere! Se f.eks. lige den her seje kop. Det tog lidt overtalelse, men jeg fik lov at tage et billede af manden, mens han fik en kop the i sin nye kop med vores datter på.

Når den er kold er den helt sort, og hælder man så noget varmt i, så kommer billedet frem. Vi fik meget sjov ud af at hælde varmt vand i, hælde det varme vand tilbage i elkedlen, koldt vand i, og så ellers frem og tilbage.

Bestil dit eget magiske krus med DIT foto på hos Dinfotogave.dk

Add new comment

CAPTCHA
Spørgsmålet skal afgøre, om de er et menneske eller en af de irriterende spam-robotter, der spammer vores hjememside til.