Blogindlæg

Lav selv Frost-kroner og fine æsker

frost krone frost æsker panduro hobby gør det selv frozen
"Årh mor!! Det er jo Elsa!". Jublen var stor, da min pige på 4 år fik de to nye Frost-kits fra Panduro Hobby i hånden. Nu kan du lave din egen Anna og Elsa krone og små æsker, der dekoreres med glimmer og klistermærker.

annonce: 

(Sponseret blogindlæg)

Jeg kender ikke nogen børn, der ikke har set Frost, og alle børn, jeg kender (drenge som piger) er vilde med filmen og figurerne. Min store pige på 4 år er ingen undtagelse. Hun ELSKER den film og leger dagligt Elsa og Anna-lege. Far får ofte æren af Svend, og lillesøster må gerne være Olaf.

Derfor var der stor lykke, da jeg kom hjem med de to gør-det-selv-æsker med Frost, som Panduro Hobby netop har lanceret i samarbejde med Disney. Og hun brugte LANG tid på at planlægge, hvordan hun skulle lave tingene, hvilke pailetter der skulle på hvor, og hvilke der passede til hvilken lille æske.

Køb Disney kit Frozen Boxes hos Panduro Hobby

Køb Disney kit Frozen Tiaras hos Panduro Hobby

Hun havde næsten ikke tålmodighed til at vente. Kedelige mor her, der liiiiige skulle have et billede, inden vi gik i gang.


Hun brugte lang tid på at sidde og udvælge og lime på. Fortælle hvad der skulle i hvilke æsker, og hvor de skulle stå henne på værelset. Og at hun altså skulle have den der Elsa-krone på ned i børnehaven, for de andre børn ville sige "nøøøøøj".

Som I kan se på det første billede, er der fire små æsker i den ene kasse. Der følger fire klistermærker med, der passer til æskerne, en lim og så en pose med pailetter, similisten og mikro-pompoms.

I kassen med kronerne er der alle materialer til to kroner. Kroner, silkebånd, lim og en pose med pailetter, similisten og pompoms magen til den i kassen med æskerne.

Vi brugte lang tid på at sidde og dekorere, fortælle historier om Anna og Elsa, og bagefter på at lege prinsesser og putte alle de små skatte ned i de fint pyntede æsker.

(Blogindlægget er en annonce)

 

Kommentarer

Good info. Lucky me I reach on your website by accident, I bookmarked it.<br><br> <br><br> <br><br> Feel free to visit my web-site ... growtopia hack ios - <a href="http://www.gameroids.com/growtopia-hack/">Gwendolyn</a> -
The article has actually peaks my interest.<br> <br> Iwill bookmark your website and keep checking for new tips.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Stop by my blog; robux generator [<a href="http://projectgame.net/roblox-hack/">Lashonda</a>]

Add new comment

CAPTCHA
Spørgsmålet skal afgøre, om de er et menneske eller en af de irriterende spam-robotter, der spammer vores hjememside til.