Blogindlæg

Ingen panik når huskokken er væk - Mambenos madplan redder mig

mambeno madplaner
Mambenos madplaner har været min redning de sidste par dage - min huskok (aka. min mand) har nemlig været væk og overladt madlavningen til mig!

annonce: 

Sponseret

Nu har jeg prøvet Mambenos madplaner i nogle dage, og jeg må sige, at det fungerer rigtig godt for mig.

LÆS OGSÅ: Så nemt er det at handle ind med Mambenos madplaner

Indtager mands territorium

Hjemme hos os er det sådan, at min mand er stor madentusiast med sin egen madblog og rejser land og rige rundt for  at smage på diverse lokale lækkerier. Så det er også normalt ham, der står i køkkenet.

I denne uge har jeg været alene med ungerne et par aftener, så Mambenos madplaner har været min redning. Samtidig har jeg fået lyst til at komme lidt mere ind over madlavningen, selvom det er min mands territorium. Watch out!

Prøv Mambenos madplaner - den første måned er gratis!

Frikadeller på en ny måde

Mandagens tundeller var et stort hit. Da jeg fortalte om menuen ved afhentingen i børnehaven, var min 5-årige datter lidt skeptisk. “Hvorfor er der tun i frikadellerne?” Spurgte hun lidt mut.

Men da menuen kom på bordet spiste både hun og lillebror løs af tundellerne. De smagte virkelig godt med citron og persille blandet i farsen. Jeg var lige ved at tro, at de ikke ville samle sig, da jeg stegte dem. Men det er jo utroligt, hvordan æg kan binde alt sammen.

Vi fik hjemmelavet hummus, sur/sød chilisauce, ristet rugbrød og grøntsagsstave til. Den ret laver jeg helt sikkert igen. Opskriften var nem at følge, og retten var et hit hos ungerne.

En nem snack

Onsdag hentede jeg ungerne lidt tidligt i børnehaven, så vi kunne hygge os sammen med at lave dadelkugler. På billedet kan I se den mindste af mine små kokkeassistenter. Jeg fik ikke taget billeder, mens vi lavede dem, for det er en fedtet, men sjov og nem proces.

Der er ikke snacks i selve Mambenos madplaner. Men hver uge er der idéer til sunde snacks, og den her så lækker ud.

Børnene hældte først dadler, abrikoser og kakaopulver i blenderen. Så tændte vi, og der skulle blendes i fem minutter, før massen samlede sig. Vi tilsatte også lidt vand. Jeg lavede så kugler, som børnene trillede i kokosmelet. Vi spiste et par kugler, da de lige var lavet, men de bliver endnu mere lækre, når de har stået på køl en times tid.

Eksotisk ret på spyd

Spyd er jo ofte et hit hos børn, og det var det også her til aften, da vi fik kyllingesatays med ris og virkelig lækker melonsalat. Jeg stegte kyllingen på en grillpande, og de blev virkelig saftige. Hele familien var vilde med dem lige fra lille Albert på to år til den kritiske madblogger på 36 år. Min mand var nemlig hjemme i aften og blev forkælet med en fantastisk ret. Måske kan han mærke, at jeg langsomt træder ind på hans territorium. Jeg hyggede mig i hvert fald meget med at lave denne ret og glæder mig til at fortsætte med Mambenos opskrifter. Jeg vender tilbage senere på ugen med en update på, hvordan det går.

 
 
Blogindlægget er en annonce

Kommentarer

Hello! I realize this is sort of off-topic however I <br> <br> needed to ask. Does operating a well-established blog such as yours take a massive amount work?<br> <br> I am completely new to blogging but I do write in my diary every day.<br> <br> I'd like to start a blog so I will be able to share my experience and feelings online.<br> <br> Please let me know if you have any kind of ideas or tips for brand new <br> <br> aspiring blog owners. Thankyou!<br> <br> This post <a href="http://ruyishop.ca/comment/html/index.php?page=1&id=164710">is sex healthy</a> wonderful!<br> <br> Im brand new getting into the photography environment (LONG time in another field) and <br> <br> now I'm working on conjuring up the fortitude to take <br> <br> my camera out and just begin shooting pics!
Aw, this was a very good post. Spending some time <br> <br> and actual effort to generate a very good article… but what <br> <br> can I say… I hesitate a whole lot and don't seem <br> <br> to get anything done.<br> <br> This post is awesome! Im new getting into this photo world <br> <br> (LONG time in corporate) and I am working on conjuring up the courage to take sony and just begin taking photos!<br> <br> <br> <br> <br> <br> Here is my webpage sexually Healthy - http://forum.learningpal.com/question/155079/how-enhance-a-womans-libido/

Add new comment

CAPTCHA
Spørgsmålet skal afgøre, om de er et menneske eller en af de irriterende spam-robotter, der spammer vores hjememside til.

Annonce

Seneste blogindlæg